Opened 3 years ago

Closed 3 months ago

#1145 closed Bug / Defect (fixed)

Static challenge not working since OpenVPN Connect 3.x

Reported by: f4242 Owned by: OpenVPN Inc.
Priority: critical Milestone:
Component: OpenVPN Connect Version: OpenVPN Connect for Android v3.0.1
Severity: Not set (select this one, unless your'e a OpenVPN developer) Keywords:
Cc:

Description

I was using static-challenge with OpenVPN Connect 1.x on Android. Was working fine. Since upgrading to v3, this doesn't work anymore. The app never ask for the 2FA code. It just asks for the user/password and then fail to authenticate because of the lack of the challenge response. A coworker said he have the same problem with the iOS version.

Seem like I'm not alone affected. See this forum thread: https://forums.openvpn.net/viewtopic.php?f=33&t=26820

Change History (4)

comment:1 Changed 9 months ago by Gert Döring

Owner: changed from yuriy to denys
Status: newassigned

comment:2 Changed 5 months ago by Antonio

Owner: changed from denys to OpenVPN Inc.

comment:3 Changed 3 months ago by OpenVPN Inc.

Hello,

Just cleaning up old tickets on the community bug tracker. This one is from a really old version, and this issue simply doesn't exist anymore. OpenVPN Connect v3 is tested on Windows, macOS, Android, and iOS, to work with both static challenge and dynamic challenge. Both tests pass on the released versions of Connect v3. Marking the ticket as fixed since this problem now does not occur on latest versions.

Kind regards,
Johan

comment:4 Changed 3 months ago by OpenVPN Inc.

Resolution: fixed
Status: assignedclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.