Opened 7 months ago

Last modified 7 months ago

#1022 accepted Bug / Defect

iOS: in-app log is not populated when using VoD

Reported by: H3ik0 Owned by: Antonio
Priority: major Milestone:
Component: OpenVPN Connect Version: OpenVPN Connect for iOS v1.2.8
Severity: Not set (select this one, unless your'e a OpenVPN developer) Keywords:
Cc:

Description

OpenVPN Log is always empty with a blank page.
It's independent from app settings.

Change History (5)

comment:1 Changed 7 months ago by Antonio

Owner: changed from jamesyonan to Antonio
Status: newassigned
Summary: OpenVPN Log is always emptyiOS: OpenVPN Log is always empty

Does it happen when connecting from the App or from the iOS settings?
Does the tunnel still come up?
If not, what happens to the "connect toggle/button" when you try to connect?

comment:2 Changed 7 months ago by Antonio

Component: Access ServerOpenVPN Connect

comment:3 in reply to:  1 ; Changed 7 months ago by H3ik0

Replying to ordex:

Does it happen when connecting from the App or from the iOS settings?

I only use a connect on demand profile. So I can only approve for the ios connet at the moment.

Does the tunnel still come up?

The tunnel is coming up and working well.

If not, what happens to the "connect toggle/button" when you try to connect?

When disconnect and connect in App there is no difference.

Last edited 7 months ago by H3ik0 (previous) (diff)

comment:4 in reply to:  3 Changed 7 months ago by Antonio

Status: assignedaccepted
Summary: iOS: OpenVPN Log is always emptyiOS: in-app log is not populated when using VoD

Replying to H3ik0:

Replying to ordex:

Does it happen when connecting from the App or from the iOS settings?

I only use a connect on demand profile. So I can only apptove for the ios connet at the moment.

Does the tunnel still come up?

The tunnel is coming up and working well.

oh ok. I hadn't got that.

If not, what happens to the "connect toggle/button" when you try to connect?

When disconnect and connect in App there is no difference.

I will open an internal ticket for this feature.

comment:5 Changed 7 months ago by miterra

I also confirm. Using VoD and the log is always empty.

Note: See TracTickets for help on using tickets.